Om Boost Consulting
Om Ketil Heggem
Personlighets profil
Mini CV for download
Hvorfor engasjere Ketil
Prosjekter og resultater
Referanser om Ketil
Brosjyre Boost Consulting
Samtale/sparringspartner
Salg/Forretningsutvikling
Golf forretningsutvikling
Foredrag/kurs/trening
Deltid/Interim oppdrag
Fasilitator tjenester
Boost prosess
Organisasjonsutvikling
Styreverv
Kontakt
e-mail me


Et utvalg av referanse uttalelser om Ketil Heggem og hans arbeid


Av Stefan Reijonen, Managing Director, Orange Business Services Nordics

Ketil var en av mine viktigste ledergruppe personer. Han hadde en nøkkelrolle i de gode resultater vi presterte i perioden, som var de beste i Orange Business Services Nordens historie. Dette ville ikke vært mulig uten dedikasjonen fra Ketil og hans team. Ketil har demonstrert god forståelse for markedet og kundenes forretning. Han har gitt retning, ledet og støttet sitt salgsteam under krevende rammebetingelser. I tillegg har han operert og mestret den komplekse matrisestrukturen globale selskaper har. Jeg kan trygt anbefale Ketil til lignende lederoppgaver.

Av Trygve Wettestad, Strategic Account Director, Orange Business Services

Ketil er så mye mer enn en sjef, han er også en leder. Ketil har meget gode menneskelige lederegenskaper og er uten tvil den beste coachen og mentoren jeg har hatt gleden av å rapportere til. Hans konstruktive tilbakemeldinger skaper refleksjoner og er svært konstruktiv. Jeg verdsetter Ketils hengivne og pragmatiske tilnærming.

Av Karl Morten Busk, Salgs- og markedsdirektør, ErgoGroup IKT Driftstjenester

Ketil har rapportert til undertegnede som Senior Key Account Manager og Salgssjef Handel og Industri. Han har fremstått som en naturlig leder og har skjøttet sine oppgaver på en utmerket måte, også hva gjelder utfasing og innfasing av nye medarbeidere. Jeg har også benyttet Ketil til strategi arbeide utenfor hans ansvarsområde, blant annet i forbindelse med oppkjøp, interne endringsprosesser og organisasjonsendringer. Han har utført dette arbeidet meget tilfredsstillende. Ketil er en positiv person med stor arbeidskapasitet og høy integritet. Han arbeidet godt i team og er løsningsorientert. Ketil fremstår som en god og reflektert leder, som hadde fokus mot kunder, medarbeidere og økonomi.

Av Svein Rasch, Account General Manager, Orange Business Services

Jeg har hatt gleden av å jobbe med Ketil i 6 år, og rapporterte direkte til Ketil i de siste 2. Ketil er en svært salgs og løsningsorientert leder som alltid klarer å sette sammen selskaps og kundenytte til ett. Hans evne på dette området er for meg uslåelig så langt. Ketil er nysgjerrig av natur og søker alltid nye måter å utvikle kunder og teamet hans. Jeg gir Ketil mine beste anbefalinger.

Av Thomas Chr Holter, Salgsdirektør, TeleComputing Norway

Ketil har gjennom de årene han har arbeidet som Client Executive og salgssjef New Business i selskapet vist stor dyktighet, og raskt tilegnet seg den kompetansen som har vært nødvendig for å gjennomføre gode salgsprosesser med et vellykket resultat. Han har også gjennom sin væremåte og positive holdninger raskt etablert tillit hos nye kunder, så vel som sine kolleger i selskapet. Når det gjelder personlige egenskaper kan nevnes, stort pågangsmot og innsatsvilje, resultatorientert, kreativ og entusiastisk.

Av Betina Lundsbjerg, Account Director, Orange Business Services

Jeg rapporterte til Ketil når han var salgsdirektør, Norden og Baltikum på Orange Business Services. Ketil demonstrerte masse energi, pågangsmot, fokus, og meget god personal håndtering. Selv når vi hadde tøffe utfordringer og krevende kundesituasjoner beholdt han sitt gode humør og håndterte det med et smil. Ketil var ekstremt motiverende, og jeg likte godt å jobbe med ham. Han var høyt verdsatt av kolleger og eksterne forbindelser, som både kompetent og etterrettelig.

Av Tom Erik Wang, Client Executive, TeleComputing Norway

Ketil er en fremragende selger på Executive nivå. Han er veldig engasjert i alle henseende. I alle deler av sitt arbeid er han fokusert og grundig. Våre kunder likte å jobbe med Ketil, og hans forståelse for kundenes behov var enestående. Han har en positiv personlighet, og folk virkelig liker Ketil som person.