Om Boost Consulting
Om Ketil Heggem
Personlighets profil
Mini CV for download
Hvorfor engasjere Ketil
Prosjekter og resultater
Referanser om Ketil
Brosjyre Boost Consulting
Samtale/sparringspartner
Salg/Forretningsutvikling
Golf forretningsutvikling
Foredrag/kurs/trening
Deltid/Interim oppdrag
Fasilitator tjenester
Boost prosess
Organisasjonsutvikling
Styreverv
Kontakt
e-mail me


Foredrag, kurs og trening

Vi kan tilby skreddersydde foredrag, kurs, workshops og trening relatert til salg, forretningsutvikling, strategi, møteledelse og presentasjonsteknikk. Mange organisasjoner har utmerkede produkter og tjenester, men oppnår ikke den suksessen de fortjener. Ofte skyldes dette at medarbeiderne ikke er bevisste nok på hva de bør fokusere på for å oppnå klientens fulle oppmerksomhet og interesse. Vi mener det er helt essensielt i salg å forstå forskjellen mellom påstått verdi, og akseptert verdi. Man må også lære seg å analysere hvordan man identifiserer unike/sterke konkurransefortrinn. Dette er noen av de ting vi er meget gode på, og en vesentlig årsak til at vi har en lang og suksessrik salgs- og ledelseskarriere bak oss.

Bedre og mer effektive møter

Foredraget har tittel "Engasjerende møter. Hvordan skape bedre møter, møter som alle finner verdi å delta i". Gjennom 90 effektive minutter setter vi fokus på hva som skal til for å oppnå akkurat dette. Du får en enkel oppskrift for hvordan du skal lykkes å bli en bedre møteleder eller møtedeltager. Foredraget skjer i en løs og ledig tone, hvor vi også skaper interaktivitet for maksimal effekt.

Kommuniser bedre og mer effektivt

I løpet av 90 minutter vil tilhørerne få en intensiv innføring/oppfriskning i hvordan utforme og avholde bedre presentasjoner, presentasjoner som virker. Du vil få innsikt i de viktigste faktorer for å utforme en god og effektiv presentasjon, samt praktiske tips til bruk når du avholder presentasjoner. Foredraget skjer i en løs og ledig tone, med fokus på enkel og praktisk tilnærming til arbeidet.