Om Boost Consulting
Om Ketil Heggem
Personlighets profil
Mini CV for download
Hvorfor engasjere Ketil
Prosjekter og resultater
Referanser om Ketil
Brosjyre Boost Consulting
Samtale/sparringspartner
Salg/Forretningsutvikling
Golf forretningsutvikling
Foredrag/kurs/trening
Deltid/Interim oppdrag
Fasilitator tjenester
Boost prosess
Organisasjonsutvikling
Styreverv
Kontakt
e-mail me


Deltid/Interim oppdrag

Vi påtar oss interim eller deltids oppdrag innenfor salg, forretningsutvikling, salgsledelse og ledelse. Et interim oppdrag kan være både av kortsiktig og langsiktig varighet. Om du for eksempel er i vekst, men ikke helt kan forsvare å ansette egne ledelses ressurser på full tid så kan det være fornuftig å vurdere å engasjere oss for en begrenset tid per uke eller måned.
Interimleder - egen laget1.png

Salg

Dersom du har behov for senior salgskompetanse til å bistå i et salgsprosjekt, eventuelt også til å lede det, så kan vi bistå.

Forretningsutvikling

Vi har høy kompetanse og lang erfaring med å utvikle ny forretning basert på nye produkter og nye tjenester. Ketil har vært med på å misjonere inn flere nye konsepter til markedet, inkludert "digital printing on demand" og "ASP-sentraliserte driftstjenester basert på Windows plattform". I slike tilfeller så gjelder det å utarbeide en god strategi for hvordan utviklingen av de nye tjenestene kan akselereres raskest mulig. Be gjerne om eksempler på våre tanker rundt dette.

Salgsledelse

Vi kan påta oss oppdrag med å lede både selgere, grupper, og hele salgsmiljøer. Ønsker du at vi bidrar til å skape bedre struktur og innføre standardiserte prosesser, så gjør vi også gjerne dette. Det å levere gode salgsresultater på konsistent basis over tid krever strukturert arbeid.

Ledelse

Vi kan også påta oss administrative lederoppgaver. Fortell oss dine behov, og vi vil gjøre en vurdering om vi tror vi er de rette til å bistå.